Opis forum
Witam. Będę cytował.
Nie wiem czemu mnie atakujesz ale, Twoja sprawa.
Nadmienię że nalezę do sojuszu i że będzie Ciebie jak i mnie to bolało. Na poprzednim serwerze tez mielismy razem sojusz i tu też sie na nich nie zawiodę. Pozdrawiam.
Odpowiedź:czemu atakuje???
bo to chyba gra wojenna, prawda???
a sojusz zanim pomoze to minie kilka tygodni:)
pozdrawiam
I tak to sobie gość zemnie farmę zrobilł. Ale zapamiętam go i mam nadzieję iż mi później pomożecie.
Administrator
rozbudujemy sie wszyscy to go zrównamy
Nowy użytkownik
witam ,
mam też taką gadzine posąsiedzku grają 2 osoby na jednym koncie jedna w dzień druga w nocy
też czekam na zemste :-)
mnie to chyba 4 atakuje
koszar nie mam sobie nawet jak zbudować
i albo nie mam surowców by coś rozbudować
a jak są to mnie akurat wtedy nie ma i mnie grabią
teraz jak sie trafi jakaś ilość surki to inwestuje w kryjówkę
więc długo będę sie rozbudowywał
Administrator
budujcie i rozbudowywujcie kryjówki... pierdzielic narazie surke... jak kryjówke bedziecie mieli rozbudowaną to nic wam nie zrobią wtedy bedziecie mogli sobie normalnie budowac sie
Sorki że nie ślę surki ale tylko dziś zostałem zmasakrowany 4 razy. Ten gnojek od początku mnie farmi. HELLLP
Witam ponownie.
Mam złe wiadomości ten h... od początku mnie namierzył i fermi mnie jak ta lala. Niestety jak tak dalej pójdzie to nic tu pomnie od 5 dni jeździ po mnie regularnie co 20 40 min. Czy ktoś już z was się rozbudował na tyle bym liczył na pomoc?
Ostatnio edytowany przez Adish (2007-12-03 08:15:32)
Hm.. chyba kazdy z nas liczy na pomoc. Wszyscy wokolo mnie atakuja tez co jakies 30 min i ani wojska nie mozna zrobic ani surowcow rozbudowac, ani kryjowki czy mogę w koncu trafic do sojuszu? Na ktorym poziomie jest akademia?
witajcie,
no niestety jak widać każdy z nas boryka się z tym samym problemem - atakującymi agarow1 jest non stop atakowana przez gości którzy mieli z nami pakt podpisany a tu masz preszli do innego i farmią jak trza jak tak dalej pójdzie to odleci
a największym problemem jest właśnie nie możność stworzenia wojska:(